ljufva lifvet

ljuva livet är väl det jag ser som någon sorts idealtyp över hur ett liv, mitt liv ska levas. vad detta närmre betyder är viktigt att ta sig en funderare över. just nu är det så körigt och det är lätt att förlora fokus på vad som är meningsfullt och varför man sliter som man gör etc. det handlar ju i grund och botten om ett val som man själv väljer att ta, vilket innebär att styra in det på nya bättre val om det är behövligt.
jag sliter för att jag vill kunna ta  två examen, vilket innebär en dubbelt så stor frihet till att arrangera det kommande arbetsliven på det sätt jag önskar. detta innebär att jag blir tvungen att jobba, men jobbet som sådant är iaf hur fint som helst med bra arbetskamrater och bra uppgifter. tröttheten som uppstår efter arbetsdagen är dock det som är det bekymmersamma. men det ska jag se till att kirra.
ljufva lifvet: fina relationer, skönhet för ögat i alla dess former (inredning, kläder, filmer, konst överlag) god näringsrik främst vegansk mat, djur och natur, musik, en stolthet över sig själv och det man åstadkommer.
bästa tipset när man behöver hitta tillbaka, en av de bästa må bra filmerna som någonsin gjorts:
Harold and maude.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0