love you

 

 

En fin dam? Nä fy fabian! Jag ska bli sjörövare när jag blir stor!

Poliser är det bästa jag vet!Näst efter rabarberkräm...

Det är ditt fel alltihop din snöppel jöns!

Gör som du vill, det är det bästa. Det har jag alltid tyckt!

Nu är det bäst att jag skärper mig annars får jag ta i med hårdhandskarna med mig.Bin ich verhaftet?

har haft två riktigt dåliga dagar. molnen börjar skingras och imorgon är mina Ior - dagar förhoppningsvis ett minne blott. ack vad jag älskar måndagar. antar att jag är pervers på nåt vis. men måndag=new chance.


men nu är det söndag i ca 1 h 21 m till och därför ska jag skriva mig en pepplista att gå tillbaka till när livet känns som ett dött lopp.

sara, jag utmanar dig till att skriva en sån här lista på din blogg!


bra med mig och mitt liv:

*jag har väldigt mycket vänner. har tyvärr inte tid att hänga med alla så mycket som jag önskar, men alla betyder skitmycket och är det bästa jag har!
* min familj och min hooni. har svinbra kontakt och älskar alla som satan.
*min fina kanin miramis, som är den bästa roommate´n man kan ha!
*gillar mitt hem och tycker att jag har jättefina saker i mitt rum.
* är extremt trygg i mig själv när det gäller att umgås med andra människor. är nästan aldrig nervös när jag ska träffa några nya kontakter.
*säger alltid vad jag tycker även om jag får skit för det.
*är normalsmart.
*har läst väldigt mycket böcker och sett väldigt mycket film, så har rätt bred bildning i de kategorierna.
*har lätt att lära och komma ihåg saker.
*jag vet exakt vad jag vill bli, och jag är duktig i skolan så tvivlar aldrig på att jag inte ska nå mitt mål.
*jag har stort självförtroende.
*pluggar heltid och har två jobb, och hinner ändå med massor roliga saker.
*tycker jättemycket om mina tatueringar och får till klädstilen ibland:)


det jag behöver arbeta med en självkänslan, det är sjukt låg. antar alltid att andras åsikter om mig själv är sanning, och litar sällan på hur jag uppfattar mig själv om det står i strid med hur andra gör det.
tar åt mig alldeles för mycket av saker.
är beroende av bevis på att jag är bra, höga betyg, att folk säger att jag är bra osv.
har behov av att visa dessa bevis på olika sätt för andra, för att de ska förstå att jag duger.
behöver ständig bekräftelse.

att jobba med de senare punkterna ska bli mitt höst projekt:)St. Augustine


just nu:
mycket skola, mycket jobb, mycket pepp, litet opepp
i know you tried
i know you're cursed
i know your best was still your worst
when Hollywood was calling out your name


lutande tornet i Pisa

en av de vackraste byggnaderna jag vet


lite mer från fulheten!
fulheten


JAG ÄLSKAR HÖSTEN!

HÖST FTW; FFS!


måbrafilmerlife is bad in itselfdet äckligaste jag vet är tanken på att det bara är DU som kan rädda DIG SJÄLV. när jag var yngre hoppades jag alltid på att nån kunde komma och ta bort det onda, att någon kunde förändra det negativa till något positivt. tyvärr funkar det inte så. man kan vara ett stöd och delaktig i att få någon på bättre tankar men det är fortfarande DU som måste fixa det och DU som ansvara för dig själv. alla val gör mig knappast gladare, webers teori om guds död får mig att förstå saken lite bättre. (i och med sekulariseringen så avmystifieras världen. materia blir materia och det finns inga högre makter att be om hjälp eller hoppas på längre. du är fast med dig själv vare sig du vill eller ej) du är fast i verkligheten och det finns ingenstanns du kan gömma dig.


 


theda barafinaste tjejen

I have the
face of a
vampire,
but the heart
of a feminist.


~Theda Bara

dagens!


helgen v. 36
fredag,
föreläsning
fika m. helena
parteey

lördag,
jobba
teater, importance of being earnest

söndag,
jobba
filmkväll hos granma


narcissus

rent hypotetiskt, när man blir intresserad av någon så har det en tendens att bli med nån som är en snyggare variant av sig själv. och när denne någon agerar "fel" är det ofta för att denne inte beter sig så som man själv hade valt. varför inte lägga ner hela skiten och gifta sig med sig själv istället? vi vet ju (med statistiken som stöd) att det bara blir en enda sörja av allt tillslut.

Virginia Castiglione


Virginia Oldoini, Countess di Castiglione (22 March 183728 November 1899), better known as La Castiglione, was an Italian courtesan and secret agent who achieved notoriety as a mistress of Emperor Napoleon III of France. She was partly responsible for Italian unification due to the influence she had upon the Emperor. She was also a significant figure in the early history of photography as a model and collaborator of photographer

Hösten
Är så glad att det är höst nu. Hösten har alltid varit min favoritårstid. Höstväder är det bästa som finns. Att rutiner har börjat komma tillbaka är också väldigt tacksamt. Sommaren med dess äventyr är också en fin del av livet men när det börjar närma sig sitt slut så är jag verkligen tacksam över att hösten återigen kommer in och bryter av. Då är det äntligen okej att kunna sitta inne och se film och läsa igen. Minns när jag var liten och jag redan då avskydde solen som pesten, ville vara inne med mina böcker men de vuxna gav en alltid dåligt smavete med sitt "varför sitter du inne när det är sol, du måste vara ute i det fina vädret" bla bla bla.

Nu har sommaren kommit med vissa positiva delar, men enbart pga vad man kan göra på sommaren, och då inte sommaren i sig. Sommar innebär festivaler, umgås konstant med sina vänner, och att kunna sitta utomhus. Mer ger det mig knappast inte. Avskyr att känna varm sol mot huden och den hemska lukt som kommer med detta. Ett annat minus är solbrännan..Ack och ve! Känner mig aldrig så ful som på sommaren. Bränd ojämn torr hud, en färg som efter ett tag visar sig i en brunaktig nyans och påminner mig om smuts.

Nej tack vet jag hösten.


Det som jag skriver ned på dessa blad är icke någon bikt; för vem skulle jag bikta mig? Jag berättar icke allt om mig själv. Jag berättar blott det som behagar mig att berätta; men jag säger ingenting som icke är sant. Jag kan dock icke ljuga bort min själs eländighet, om den är eländig.


"Du kom till mig för att lära känna livet och konstens njutningar. Kanhända är jag ämnad till att lära dig någonting som är ännu underbarare- sorgens skönhet och meningsfullhet".Topp fem; favoritböcker!

Hjalmar Söderberg- Dr glas.


Radclyffe Hall-Ensamhetens brunn.


Robert Louis Stevenson- Dr Jekyll and mr Hyde.


Oscar Wilde- The Portrait of Dorian Grey.


Franz Kafka- Processen.
bubblare!
allt med Jean Webster, räknas nog mer som ungdomslitteratur, men älskar alla hennes böcker.

 • 1903 - When Patty Went to College
 • 1911 - Just Patty
 • 1912 - Daddy-Long-Legs
 • 1915 - Dear Enemy


 • Jean Webster

   

   


  RSS 2.0