2012

Nyårslöften. Eller nyårslöften och nyårlöften, dessa är mer mina konkreta mål för 2012. Men låter dem rubriceras som nyårslöften för att få lite högtidskänsla. hähä.

Personliga mål
-Fixa körkort till sommar 2012
-Tillgodogöra de basala behoven mer konsekvent; sömn, mat, motion (denna punkt kommer jag arbeta mest aktivt med här)
-Läsa en bok i månaden
-Vara snäll mot mig själv, lyssna på behov och tänka bra om mig
-Strukturera och planera mer, det är viktigt både för välmåendet men också på grund av de brister jag har med mitt minne.
-Umgås med massor folk jag gillar!
-Göra nya grejer och inte falla i gamla mönster (älskar variation)
Nöjen
- Minst två festivaler
- Dra på lite nöjestrippar!
-
Skola/jobb
-Fixa matte b
-Få lite bättre på hp-provet
-Fixa 1 naturkunskaps prov och 1 laboration
-Lägga upp D-uppsats, ta min magisterexamen!!!:D
-Jobba halvtid
Börja på ny utbildning ht 2012

YEAH BUDDY

Om mindre än en månad drar jag till london för äventyr och finhäng med Karin. ska verkligen bli alla tiders. ska ju se pulled apart by horses också!

Adhd

Nu har det gått ett tag sen jag fick min dampisdiagnos. Det är rätt komplext att få en diagnos som ska tyckas förklara vem jag är och varför man handlar som man handlar. Överlag känns det bra, jag fattar varför jag varit annorlunda, många gånger bra annorlunda, men ändå inte som de flesta. Många känslotillstånd finns det dock normer för, och där har jag inte passat in, och jag blir sorgsen när jag tänker på hur jobbigt det har varit att inte kunna förstå sig själv. Att inte känna att man äger sina känslor och sitt känslotillstånd skapar en maktlöshetskänsla. Att bli arg och ledsen för sånt man inte ska bli ledsen för. Men överlag är jag rätt stolt, finns många med adhd som är så imponerande, intelligenta och med en utstrålning människor dras till. En sån vill man ju vara. Det ska bli spännande att se vart min uppsats leder, både rent resultatsmässigt och vilken inverkan den kommer att ha för min egen förståelse. Jag tror jag gillar vad detta bär hän.


The future

Såg the future på cnema i norrköping, fin film!
regissörens första film är också fin fin.
the future
me and you and everyone we know

RSS 2.0